Afgelopen edities hebben we het weer steeds mee gehad. Den Helder is niet voor niets de zonnigste stad van Nederland. Maar… het kan natuurlijk even tegenzitten en worden we verrast door een regenbuitje. Geen nood, in Gebouw 66, (3800 m2) de voormalige “Mastenmakersloods” is al sinds jaar en dag de gezellige historisch markt ingericht. Verzamelaars uit de wijde omgeving stallen hun collecties ten toon, kraampjes met antiek, curiosa, gereedschap, modelauto’s vragen de aandacht… Een gezellige koffiehoek met een zitje vormt een rustpunt voor het rondstruinende publiek.

Voor dit jaar is er ook een grote buitenmarkt gepland, en zullen er binnen zo'n 200 klassieke motoren te zien zijn. Op het terras kunt u onder het genot van een bakje koffe of wijntje van de proeverij, heerlijk van de gezellige muziek en sfeer genieten.

 

Dit jaar is de grote collectie ijsspeedwaymotoren van Johan Schaap weer aanwezig. Ook zal er binnen in de hal aandacht geschonken worden aan Italiaanse motorfietsen.

 

Eigenaren van een Italiaanse motorfiets, scooter of brommer die hun trots binnen in de hal aan het publiek willen tonen worden van harte uitgenodigd zich via onderstaandcontactpersoon op te geven.

 

Voor de tarieven van een standplaats met of zonder marktkraam of een standplaats op het buitenterrein kan contact worden opgenomen met de marktmeester.

 

 

 

Historische Markt