Met mooi weer in het vooruitzicht wordt het tijd dat de schuren, garageboxen en andere opbergplaatsen weer geopend worden om de vele honderden klassieke fietsen, brommers en motorfietsen weer een beetje buitenlucht te laten opsnuiven. Luchtfilters schoon, massaal op weg naar de 23e editie van het Historisch Weekend Den Helder!

 

Al vanaf de eerste editie van het Historisch Weekend was de VIM (Vereniging Interessante Motorrijwielen) met een aantal fraaie motoren op het Historisch Weekend aanwezig. De VIM is een vereniging waarin de leden hun passie voor klassieke motoren uit kunnen leven . Dit kan op vele manieren gebeuren . De één restaureert zijn motor tot mooier dan nieuw, de ander laat ze in de oude staat als ze technisch maar in orde zijn. Het merk is hierbij niet belangrijk in deze vereniging, dit zelfde geldt voor het Historisch Weekend, Engels, Frans, Italiaans, Duits of Japans, alle motoren zijn welkom.

 

Op het moment van schrijven is nog niet bekend of de VIM dit jaar aanwezig zal zijn. We hopen het natuurlijk wel!

 

We heten iedereen met een klassieke motor van vóór 1976 van harte welkom op 29 en 30 juni 2019! Zegt het voort, zegt het voort, voor een fiets, brommer of motor met een mooi verhaal is altijd plek!