Thema Italië biedt ongekende mogelijkheden voor schitterende Italiaanse automobielen!

 

Als het om prachtig getekende lijnen, geweldige motoren, en vooruitstrevende technische innovaties gaat, raak je over Italiaanse auto’s niet snel uitgepraat. Toonaangevende ontwerpers als Pininfarina, Giugiaro, Zagato, Michelotti en zo nog een groot aantal namen hebben Italië als autoland op de kaart gezet. Oké, qua betrouwbaarheid, afwerking en roestbestendigheid was er nog wel eens iets op deze producten aan te merken, maar deze tekortkomingen hebben als voordeel dat veel Italiaanse automobielen tegenwoordig zeldzaam en daardoor bijzonder waardevol zijn!

 

Dit jaar dus uitdrukkelijk niet gekozen voor één merk, maar voor alle illustere Italiaanse (auto) merken. We nodigen iedereen die een Italiaanse auto bezit die iets kan bijdragen aan het Historisch Weekend van harte uit om toch vooral in te schrijven! Twee jaar geleden is de leeftijdsgrens van 1975 / 76 vervallen, dus houd je vooral niet in! We verwelkomen iedereen met een hart voor oude wagens om hun voertuig aan het publiek te komen showen.

 

In 2019 hebben we Mercedes Benz in het zonnetje gezet in de Stadshal van schouwburg ‘de Kampanje’, dit jaar zullen we in deze ruime hal vooral auto’s van Italiaanse origine plaatsen, aangevuld met motoren, (Riva) boten en lifestyle.

 

Wanneer u in het bezit bent van een mooie klassieke Italiaanse automobiel waarvan u weet dat deze auto een prachtige aanvulling op het Historisch Weekend biedt, aarzel dan niet om u via onze website op te geven. Vergeet niet naast een foto ook het kenteken en de leeftijd te vermelden. Wacht niet te lang, want vol is vol!

 

Wij hopen u te zien op in het weekend van 27 en 28 juni 2020!