Let op, mogelijke wijziging in opstelling vrachtwagens!

 

In de categorie vrachtwagens kunnen er dit jaar veranderingen plaatsvinden. Door de gewijzigde invulling van het evenemententerrein Willemsoord kunnen we mogelijk dit jaar de opstelling van de vrachtwagens als in voorgaande jaren niet garanderen. Over de definitieve terreinindeling is nog niets zeker. Let wel, vrachtwagens zijn altijd erg belangrijk geweest voor het Historisch Weekend en ze zullen dit ook absoluut blijven. We willen jullie hier al in een vroeg stadium op de hoogte stellen, zodat iedereen hiermee bijtijds rekening kan houden.

 

Met het thema Italiƫ in gedachte willen we eigenaren van vrachtwagens / combinaties met roots in Italiƫ van harte uitnodigen zich op te geven. Natuurlijk blijven voertuigen van fabrikanten uit andere landen van harte welkom.

 

Bent u in het bezit van een bijzondere vrachtwagen / bus, aarzel dan niet om u via deze website op te geven. U levert met uw bezit een belangrijke bijdrage aan het Historisch Weekend, wij zorgen er als organisatie voor dat het u een weekeind lang aan niets ontbreekt!

 

U bent van harte welkom op 27 en 28 juni 2020!